Over ons...

Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Patriek Lodder, geboren in 1978, en belangrijker inmiddels al sinds '97 werkzaam als glazenwasser. 
U kunt natuurlijk voor de goedkoopste glazenwasser gaan die u maar mogelijkerwijs kunt vinden. Maar eerlijk is eerlijk, een glazenwasser komt aan uw woning, staat in uw tuin, kortom komt eigenlijk in uw persoonlijke levensfeer als particulier zijnde of in de eigenruimte van uw bedrijf. Dan wilt u niet iemand waarbij u twijfelt of u de achterdeur wel op slot hebt gedaan, niet durft te vertellen dat u zelf niet thuis bent, of het zo moet plannen dat er werknemers in de buurt zijn. Nee, dan moet u een glazenwasser willen die betrouwbaar is, die zijn verantwoordelijkheid neemt, waar u altijd contact mee op kunt nemen, die staat voor de veiligheid van u, maar ook van zichzelf en zijn medewerkers en die altijd netjes werk aflevert.  
Ik sta voor dat wat ik als bedrijf aflever, als ik u schone ramen, een keurig terras of gereinigde zonnepanelen toezeg, dan krijgt u die. Kortom, bent u op zoek naar een glazenwasser waar u van op aan kunt? Bij mij bent u aan het juiste adres! 

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com