Glazenwasser in Hummelo en laag/hoog-Keppel

Nu bent u op zoek naar een glazenwasser, wat heeft dat ermee te maken zult u zich afvragen? Nou, Wehl is erg mooi, dus u als Wehlenaar heeft oog voor schoonheid. En u wilt uw eigen bedrijfspand of woning ook mooi houden. U heeft onbereikbaar glas? Uw familie of u vind het eigenlijk niet zo fijn meer dat u op de ladder staat? Of u bent druk genoeg met uw werk/familie/vrienden zonder ook nog eens druk met de schoonmaak te moeten te zijn? U wil uw terras weer netje hebben en uw klanten of visite weer buiten kunnen ontvangen als het mooie weer is? Wij willen u graag helpen uw woning/bedrijfspand of terras mooi te houden! Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

schoonmaakdiensten in gemeente Bronckhorst 

Bedrijven

Bent u een bedrijf? druk genoeg met uw eigen werk, maar wilt u wel goed overkomen op uw (mogelijk) klanten? Wij kunnen de glasbewassing van uw pand verzorgen, reguliere schoonmaak of hogedrukreiniging van terras of gevel.  Wat u ook nodig heeft op het gebied van schoonmaak, wij kunnen het u bieden!

Particulieren

bent u een particulier en vind u of uw familie het niet meer zo fijn dat u zelf op de ladder staat? of heeft u echt onbereikbaar glas? wij helpen u graag! o het nu gaat om glasbewassing, hoge druk reiniging van uw terras, gevelreiniging of het schoonmaken van uw dakgoot, bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! 

Kortom, uw uitzicht is onze zorg. Wees slim, zoals een echte ulftenaar en vraag hier een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com