Glazenwasser in Doesburg

Doesburg: Hanzestad, Vestingstad, stad aan de rivier,  Oud, mooi, klein, lief en flink stadje volgens het lied dat speciaal voor de stad geschreven is toen het 700 jaar stadsrechten had (al sinds 1237) Het drielandenpunt van de achterhoek, de liemers en de veluwe met prachtige historische binnenstad en al sinds '74 beschermd. of het nou zijn naam dankt aan de romeinse stiefzoon van keizer Augustus, genaamd Druses of omdat het een nederzetting op een moeras (does of doze) was, feit is en blijft dat het een van de charmanste mooiste stadjes van Nederland is.

Betrouwbare glazenwasser uit de omgeving Doesburg

Nu bent u op zoek naar een glazenwasser, wat heeft dat ermee te maken zult u zich afvragen? Nou, Doesburg is charmant, een erfgoed en dat wilt u zo houden. Met veel tourisme in de stad, is het de moeite waard dat ramen, gevel, terras van uw winkel, woning, B&B of bedrijf er mooi en keurig onderhouden uit blijven zien.  En u wilt uw eigen bedrijfspand of woning ook mooi houden. U heeft onbereikbaar glas?  Of u bent druk genoeg met uw werk/familie/vrienden zonder ook nog eens druk met de schoonmaak te moeten te zijn? U wil uw terras weer netje hebben en uw klanten of visite weer buiten kunnen ontvangen als het mooie weer is? Wij willen u graag helpen uw woning/bedrijfspand of terras mooi te houden! Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

schoonmaakdiensten in Doesburg

Bedrijven

Bent u een bedrijf of heeft u een hotel, pension of B&B in Doesburg? druk genoeg met uw eigen werk, maar wilt u wel goed overkomen op uw (mogelijk) klanten? Wij kunnen de glasbewassing van uw pand verzorgen, reguliere schoonmaak of hogedrukreiniging van terras of gevel.  Wat u ook nodig heeft op het gebied van schoonmaak, wij kunnen het u bieden!

Particulieren

bent u een particulier en vind u of uw familie het niet meer zo fijn dat u zelf op de ladder staat? of heeft u echt onbereikbaar glas? wij helpen u graag! of het nu gaat om glasbewassing, hoge druk reiniging van uw terras, gevelreiniging of het schoonmaken van uw dakgoot, bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! 

Kortom, uw uitzicht is onze zorg. Wees slim, zoals een echte ulftenaar en vraag hier een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com