Glazenwasser in Doetinchem

Doetinchem, het centrum van de achterhoek. Met de Superboeren, kasteel slangenburg, en natuurlijk de op 1 na beste warenmarkt van Nederland. De spil in de achterhoek. 

Betrouwbare glazenwasser uit de omgeving Doetinchem

Woonachtig in Doetinchem of uw winkel of bedrijf er gevestigd en op zoek naar een glazenwasser? Schoonmaak van uw kantoorpand? Of de reiniging van uw terras zodat u weer klanten of vrienden buiten kan ontvangen als het mooie weer er weer is? Wij willen u graag helpen uw woning/bedrijfspand of terras mooi te houden! Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

schoonmaakdiensten in Doetinchem

Bedrijven

Bent u een winkel of bedrijf? druk genoeg met uw eigen werk, want wekelijks bezoeken zo'n 90.000 mensen de binnenstad van Doetinchem, en Doetinchem is een centrumgemeente dus ook al bedrijf heeft u genoeg te doen. Maar u natuurlijk wel goed overkomen op uw (mogelijk) klanten? Wij kunnen de glasbewassing van uw pand verzorgen, reguliere schoonmaak of hogedrukreiniging van terras of gevel.  Wat u ook nodig heeft op het gebied van schoonmaak, wij kunnen het u bieden!

Particulieren

bent u een particulier en vind u of uw familie het niet meer zo fijn dat u zelf op de ladder staat? of heeft u echt onbereikbaar glas? wij helpen u graag! of het nu gaat om glasbewassing, hoge druk reiniging van uw terras, gevelreiniging of het schoonmaken van uw dakgoot, bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! 

Kortom, uw uitzicht is onze zorg. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com