Glazenwasser in Gaanderen

Gaanderen, het oorspronkelijke ijzerdorp met grote namen die zich er vestigde, en weer vertrokken, met de bielheimerbeek en in de hele Achterhoek bekend om zijn muziek.  Een prachtige locatie om de ramen goed schoon te houden door middel van het inschakelen van P1000 Glasbewassing

Betrouwbare glazenwasser uit de omgeving Gaanderen

U wilt uw eigen bedrijfspand of woning graag schoon en netjes houden. U heeft onbereikbaar glas? Uw familie of u vind het eigenlijk niet zo fijn meer dat u op de ladder staat? Of u bent druk genoeg met uw werk/familie/vrienden zonder ook nog eens druk met de schoonmaak te moeten te zijn? U wil uw terras weer netje hebben en uw klanten of visite weer buiten kunnen ontvangen als het mooie weer is? Wij willen u graag helpen uw woning/bedrijfspand of terras mooi te houden! Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

schoonmaakdiensten in Gaanderen

Bedrijven

Runt u een B&B, Pension, winkel, restaurant of bedrijf? druk genoeg met uw eigen werk, maar wilt u wel goed overkomen op uw (mogelijk) klanten? Wij kunnen de glasbewassing van uw pand verzorgen, reguliere schoonmaak of hogedrukreiniging van terras of gevel.  Wat u ook nodig heeft op het gebied van schoonmaak, wij kunnen het u bieden!

Particulieren

bent u een particulier en vind u of uw familie het niet meer zo fijn dat u zelf op de ladder staat? of heeft u echt onbereikbaar glas? wij helpen u graag! o het nu gaat om glasbewassing, hoge druk reiniging van uw terras, gevelreiniging of het schoonmaken van uw dakgoot, bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! 

Kortom, uw uitzicht is onze zorg. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

© 2017 copyright P1000 Glasbewassing Gaanderen

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com