Glazenwasser in Terborg

Terborg is een prachtige kleine stad in de regio achterhoek, en is onderdeel van de gemeente Oude Ijselstreek. bezienswaardigheden zijn onder meer het kasteel van Wisch, en de Rode leeuw.

Opzoek naar een betrouwbare glazenwasser uit de omgeving Terborg?

Schone ramen zijn een mooi visite kaartje voor uw bedrijf of woning. Wij als P1000 Glasbewassing zorgen voor het juiste onderhoud, en doormiddel van professioneel gereedschap houden wij uw ramen en houtwerk in perfecte staat.

Wij proberen altijd met de juiste oplossing te komen, natuurlijk in overleg met de klant. we werken ook met zeer concurrerende prijzen. 

Vraag dus snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Kasteel Wisch in Terborg
schoonmaakdiensten in Terborg

Bedrijven

Particulieren

Voor particulieren doen wij buiten uw ramen het volgende:

  • Reinigen van zonnepanelen.  Wij hebben een speciaal telescopisch was systeem, dat werkt doormidddel van een lange steel met een borstel, waardoorheen osmose-water word gespoten. dit heeft als voordeel dat we bijna overal bij kunnen, en omdat het osmose-water helemaal vrij is van enige verontreiniging ( kalk, ijzer, enz.) word er een prachtig resultaat behaald!

  • Reinigen van houtwerk.  Het is heel erg belangrijk dat het houtwerk van uw huis in zeer goede conditie blijft. onder andere houtwerk onder uw dakgoot, en de windveren.

  • Hogedrukreiniging terras. Wij kunnen uw terras mooi maken door het reinigen met een een hogedrukreiniger. maar kunnen uw terras ook behandelen met een anti alg/mos middel.

  • Reinigen van terrasoverkapping. Ook hiervoor kunnen wij met Osmose-water en een steel met borstel zorgen dat u veranda er weer als nieuw uit ziet!

 

Kortom, uw uitzicht is onze zorg. vraag hier een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

© 2019 copyright P1000 Glasbewassing Terborg

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com