Glazenwasser in Ulft

U woont in ulft, of uw bedrijf is daar geplaats. De plaats met de bekende Dru Fabriek, en vol cultuur, maar voor mij voornamelijk slim. Waarom slim? Omdat Ulft sinds haar begin in 1236 toen het ijzer in de grond nog een probleem was voor de boeren, dat heel slim omgezet heeft van probleem naar oplossing. In plaats van de korenmolen met problemen, winst door middel van een ijzermolen.

Betrouwbare glazenwasser uit de omgeving ulft

Nu bent u op zoek naar een glazenwasser, wat heeft dat ermee te maken zult u zich afvragen? Nou, u weet een probleem om te zetten in een oplossing. U heeft onbereikbaar glas? Uw familie of u vind het eigenlijk niet zo fijn meer dat u op de ladder staat? Of u bent druk genoeg met uw werk/familie/vrienden zonder ook nog eens druk met de schoonmaak te moeten te zijn? U wil uw terras weer netje hebben en uw klanten of visite weer buiten kunnen ontvangen als het mooie weer is? Wij willen u graag helpen uw probleem om te zetten in een oplossing.. wij kunnen uw oplossing zijn! Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

schoonmaakdiensten in Ulft

Bedrijven

Bent u een bedrijf? druk genoeg met uw eigen werk, maar wilt u wel goed overkomen op uw (mogelijk) klanten? Wij kunnen de glasbewassing van uw pand verzorgen, reguliere schoonmaak of hogedrukreiniging van terras of gevel.  Wat u ook nodig heeft op het gebied van schoonmaak, wij kunnen het u bieden!

Particulieren

bent u een particulier en vindt u of uw familie het niet meer zo fijn dat u zelf op de ladder staat? of heeft u echt onbereikbaar glas? wij helpen u graag! o het nu gaat om glasbewassing, hoge druk reiniging van uw terras, gevelreiniging of het schoonmaken van uw dakgoot, bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! 

Kortom, uw uitzicht is onze zorg. Wees slim, zoals een echte ulftenaar en vraag hier een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

© 2019 copyright P1000 Glasbewassing Ulft

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com