Glazenwasser in Wehl

Wat een heerlijk land.. zou Karel de Grote over deze mooie plaats gezegd hebben, en van de eerste letter van elk woord uit die zin zou de plaatsnaam Wehl geboren zijn. of het waar is? geen idee, maar ik weet wel zeker dat het een heerlijk land is. Wat is het hier moo!

Betrouwbare glazenwasser uit de omgeving Wehl

Nu bent u op zoek naar een glazenwasser, wat heeft dat ermee te maken zult u zich afvragen? Nou, Wehl is erg mooi, dus u als Wehlenaar heeft oog voor schoonheid. En u wilt uw eigen bedrijfspand of woning ook mooi houden. U heeft onbereikbaar glas? Uw familie of u vind het eigenlijk niet zo fijn meer dat u op de ladder staat? Of u bent druk genoeg met uw werk/familie/vrienden zonder ook nog eens druk met de schoonmaak te moeten te zijn? U wil uw terras weer netje hebben en uw klanten of visite weer buiten kunnen ontvangen als het mooie weer is? Wij willen u graag helpen uw woning/bedrijfspand of terras mooi te houden! Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

schoonmaakdiensten in Wehl

Bedrijven

Bent u een bedrijf? druk genoeg met uw eigen werk, maar wilt u wel goed overkomen op uw (mogelijk) klanten? Wij kunnen de glasbewassing van uw pand verzorgen, reguliere schoonmaak of hogedrukreiniging van terras of gevel.  Wat u ook nodig heeft op het gebied van schoonmaak, wij kunnen het u bieden!

Particulieren

bent u een particulier en vind u of uw familie het niet meer zo fijn dat u zelf op de ladder staat? of heeft u echt onbereikbaar glas? wij helpen u graag! o het nu gaat om glasbewassing, hoge druk reiniging van uw terras, gevelreiniging of het schoonmaken van uw dakgoot, bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! 

Kortom, uw uitzicht is onze zorg. Hou Wehl mooi en schoon, vraag hier een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com