Werkwijze

Hoe werken wij ?

Offerte aanvragen

u vult een offerte aanvraag in met daarin de volgende gegevens: 

- uw naam

- adres

- contactgegevens

- beschrijving van wat u graag wil

Wij bekijken aan de de hand van de door u doorgegeven gegevens via bijvoorbeeld google streetview hoe uw bedrijf of woning eruit zien. Meestal kunnen we aan de hand daarvan een goede inschatting geven van wat de kosten zijn. 
Soms vinden we het nodig om de daadwerkelijke situatie even te bekijken. Bijvoorbeeld omdat de achterzijde van uw bedrijf of woning niet op google streetview zichtbaar is, omdat we de bereikbaarheid van het glas niet goed kunnen inschatten, omdat u ook de ramen aan de binnenzijde gedaan wilt hebben, of omdat we toch uw wensen even persoonlijk willen aanhoren. We vragen dan altijd wanneer het u uitkomt dat we langskomen. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte over de mail, waarna u zelf, zonder dat wij weer contact met u zoeken, kunt bepalen of u op ons voorstel in wil gaan of niet. 

U mag natuurlijk ook altijd bellen, maar u begrijpt dat de bereikbaarheid van een glazenwasser die regelmatig op de ladder staat of natte handen heeft, erg slecht is. we vragen uw begrip hiervoor. Beter kunt u een offerte aanvraag doen via deze website of via de mail contact opnemen. 

Daadwerkelijke werkzaamheden

Meestal hoeft u voor de daadwerkelijke glasbewassing, reiniging van uw terras/gevel of schoonmaak van uw zonnepanelen niet zelf thuis te zijn. De werkzaamheden vinden immers plaats aan de buitenzijde van uw woning. We kunnen u niet een exact tijdstip doorgeven, maar geven, indien u dat wenst, meestal wel een weeknummer door wanneer we komen.We vinden het dan erg fijn dat u de rolluiken omhoog heeft gedaan/zonwering op gerold heeft, anders kunnen we er niet bij. 

U ontvant altijd achteraf via de mail een factuur van ons. Waarbij u een redelijke betalingstermijn heeft. 

Dat is nog eens een goed idee!

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com