Zonnepanelen schoonmaken in omgeving Doetinchem

U heeft zonnepanelen op en het dak, een slimme investering! Nou laat onderzoek zien dat het u een rendement daling hebt van tussen 4,4 en de 7,7% per jaar volgens TNO onderzoek door vuil opbouw! 

 

U heeft die zonnepanelen niet voor niks geplaatst, en u bent zuinig op uw investering. Nou heeft u het meest aan uw zonnepanelen in de maanden dat de meeste zon schijn. In de lente uw zonnepanelen reinigen is dus gewoon slim.

Nou kunt u natuurlijk zelf met de ladder het dak op.. maar u moet wel het dak op, een klusje dat de meeste mensen niet alle dagen doen, en toch een beetje onprettig vinden. Elk mens met een beetje gezond verstand bedenkt al snel: Zorg voor goede valbeveiliging, doe dit soort klusjes niet terwijl u alleen bent.. en zelfs als u dat allemaal geregeld heeft... gewone allesreiniger kan uw zonnepanelen aantasten. En als er dikke klodders vogelpoep op zitten zou u toch echt moeten boenen, maar schuurmiddel kunt u ook niet gebruiken..Kortom een flinke klus, die u toch graag geklaard wilt hebben!

Blijf lekker aan uw koffie zitten, wij willen het met plezier voor u doen. Wij gebruiken telescopische uitschuifbare stelen, zodat meestal gewoon vanaf de grond uw zonnepanelen schoongemaakt kunnen worden. Mocht dit niet kunnen, wij staan wel dagelijks op de ladder, hebben alle benodigde veiligheidscursussen gevolgd en weten wat we doen.

 

Daarnaast gebruiken wij speciaal voor gedemineraliseerd water, ook wel osmose-water genoemd. De borstel boent met gemak vogelresten weg, en dit speciale gefilterde water waar dus geen enkel spoortje van mineralen of kalk inzit laat geen enkele (kalk)sporen achter. Kortom, uw zonnepanelen zijn in een mum van tijd brandschoon en klaar om zoveel zonlicht voor u op te vangen als maar mogelijk is! Wees zuinig op uw investering en vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Voor snel contact

06 28200344
p1000glasbewassing@gmail.com